Kuriozitete / E Diel 6 Janar 2019, 15:03

Zgjidh cilën figurë pe të parën dhe zbulo çfarë të pret në dashuri këtë vit

Mendja jonë ka një ndikim të madh në mënyrën sesi sillemi, atë që bëjmë dhe gjithashtu si i shohim gjërat rreth nesh. Mendja jonë ruan gjithçka që kemi parë, ndjerë dhe kemi hasur. Këto foto kanë disa imazhe brenda dhe imazhi që shihni në fillim tregon  se si ti ndjeheni për dashurinë.

Nëse imazhi i parë që shihni është mace, jeni më i vendosur dhe i hapur. Jeta juaj bazohet në bukurinë dhe prosperitetin, humorin dhe shëndetin, dhe kjo është ajo që ju çmoni më shumë në dashuri. Disa njerëz mund të thonë se ju jeni pak egoist, por ju pëlqen të jeni vetë dhe nuk mund të qëndroni në kontrollin e jashtëm. Ndonjëherë ju thjesht dëshironi të mbeteni vetëm dhe nuk dëshironi të shpjegoni pse.

Lidhja: Pavarësia juaj mund ta bëjë jetën tuaj të dashurisë paksa të vështirë, nuk ndjeheni mirë duke u përfshirë në një marrëdhënie afatgjate dhe shpesh zgjidhni të ikni nga ajo.

Nëse e sheh qeni si fillim, kjo tregon se përfaqëson qetësinë dhe mirëqenien. Ju besoni fort në dashurinë e vërtetë dhe jeni të gatshëm të prisni për aq kohë sa të duhen, edhe nëse kjo do të thotë shumë netë të vetmuar të premten. Ju jeni besnikë, përgjegjës, të besueshëm dhe të qetë. Dhe ju besoni se dashuria e vërtetë vlen të presë. Ju gjeni një mënyrë për të parë më të mirën në çdo situatë, dhe besnikëria dhe besueshmëria janë ndër tiparet e shumta që ju përshkruajnë.

Lidhja: Familja është gjëja më e rëndësishme për ju. Një marrëdhënie për ju është kryesisht për unitetin dhe miqësinë, siç thuhet - qeni është miku më i mirë i njeriut. Duhet të jeni në gjendje t'i besoni personit me të cilin jeni.

Nëse keni parë si fillim një dhelprën, ju jeni shumë pozitiv dhe romantik në natyrë. Ky imazh paraqet një iluzion të një muzg për shkak të ngjyrës portokalli, vetëm në shikim të dytë mund të dalloni figurën reale. Ju keni një lidhje shumë të fortë me natyrën dhe në dashuri jeni duke kërkuar për një person me vlera të ngjashme.

Lidhja: Liria është shumë e rëndësishme për ju. Ju nuk e mendoni një marrëdhënie afatgjatë, për aq kohë sa ju nuk ndiheni të bllokuar.

Nëse shihni fillimisht delfinin, jeni mjaft të sofistikuar dhe ndonjëherë konsideroheni me fat. Sa i përket jetës suaj të dashurisë, ju kërkoni një person inteligjent dhe të qetë. Ju jeni shumë simpatik dhe njerëzit duan të jenë rreth jush dhe ju pëlqen kjo. Ju jeni të zgjuar dhe inteligjentë, duke përfaqësuar një qëndrim të balancuar.

Lidhja: Ju dëshironi një familje të madhe, shumë të madhe. Ju kujdeseni për të gjithë, madje edhe të gjithë kushërinjtë tuaj, xhaxhallarët dhe hallat, dhe gjithmonë mbani mend se çfarë duan dhe kur janë ditëlindjet e tyre.