Nga Shqipëria / E Mërkurë 16 Gusht 2023, 12:12

Olta tregon si nxirret buka e gojës: Se thoni pastaj jo kështu, jo ashtu

Olta Gixhari po shijon pushimet dhe ndodhet në Porto Palermo. Nga atje aktorja ka publikuar një video ku tregon se darkën është munduar ta sigurojë vetë. 

“Shihni tani si kapet iriqi dhe si nxirret buka e gojës se thoni pastaj Olta kështu Olta ashtu, ndërkohë Olta në Porto Palermo duke nxjerrë bukën e gojës”, shprehet ajo.

Në disa postime të tjera Olta tregon se ka kapur disa iriq dhe shkruan se kjo do jetë darka e saj.