Kuriozitete / E Martë 4 Dhjetor 2018, 13:01

Test: Zgjidh një flutur dhe zbulo një të fshehtë të errët për veten

Flutura është simboli i brishtësisë, bukurisë dhe lirisë. Shumë artistë e përdorin figurën e saj si frymëzim për të bërë kryevepra sepse simboli i saj tashmë pëlqehet në të gjithë botën. Flutura është edhe një tregues i mirë i personalitetit tonë. Në bazë të ngjyrës apo formës që zgjedhim, ne tregojmë se çfarë njeriu jemi. Në foton më lartë bëni zgjedhjen tuaj dhe më poshtë keni shpjegimin për secilën flutur.

1- Nëse ju keni zgjedhur fluturën e parë kjo tregon se ju jeni një njeri i ndjeshëm dhe shumë romantik. Ju shpërndani pozitivitet tek të gjithë njerëzit dhe ndonjëherë ju merret për dobësi.

2- Nëse keni zgjedhur këtë flutur kjo tregon se ju jeni njeri i qetë dhe harmonik. Karakterizoheni nga qetësia dhe nuk ju bëhet vonë për asgjë.

3- Jeni ai lloj personi që shikoni të bukurën në çdo gjë. Edhe nëse njerëzve ju duket diçka pa kuptim, ju mund të gjeni aty me qindra gjëra të bukura.

4- Nëse zgjidhni fluturën numër 4, sapo treguat se jeni njeri ambicioz. Kërkoni te jeni ndryshe dhe të qëndroni në krye të çdo gjëje.

5- Kjo flutur tregon se ju jeni autentikë. Gjeni kënaqësi në çdo gjë dhe nuk dëshironi të bëni ndryshime në jetën tuaj.

6- Nëse keni zgjedhur këtë flutur ju jeni një njeri me llogjikë. Para se të veproni kujdeseni që të analizoni situatën.