Kuriozitete / E Mërkurë 28 Nëntor 2018, 19:07

Kë buton do shtypje për të bërë një ndryshim në jetë? Zgjedhja jote tregon shumë për të ardhmen

Nuk është rastësi që ne të rrethojmë veten me ngjyra të veçanta të veshjeve, të natyrë, etj. Ngjyrat që zgjedhim lidhen drejtpërdrejt me gjendjen tonë të mendjes. Ka pasur shumë hulumtime të mbajtura në këtë sferë të psikologjise dhe "Testi me ngjyra i Lüscher" është një mënyrë e shkëlqyer për të zbuluar gjendjen, qëllimet dhe personalitetin e një personi.

Sot ju ftojmë  të bëni një test me ngjyra  për të gjetur se çfarë saktësisht keni nevojë të bëni për të qenë edhe më i lumtur se sa jeni tani.

Zgjidhni butonin që do shtypnit për të ndryshuar të ardhmen dhe zbuloni se fare ju pret.

E kuqe

Nëse zgjidhni ngjyrën e kuqe, kjo do të thotë që ju jeni një person i gatshëm dhe i etur për të dhënë shumë gjëra për këtë botë. Kjo do të thotë që ju doni të dëgjoni, të vini re dhe të njihni njerëz të tjerë. Ju doni të bëni më të mirën tuaj në çdo aspekt të jetës (në punë dhe në jetën tuaj personale) duke u bërë punonjësi më i mirë, partner etj.
 
E verdhe


 
Qëndrimi juaj ndaj jetës është mjaft optimist, bindës dhe pozitiv. Marrja e rreziqeve është diçka që ju nuk keni frikë, por në të njëjtën kohë, arrini të qëndroni të arsyeshëm dhe racional. Ju jeni të vetëdijshëm për aftësitë tuaja dhe jeni gati për t'i përdorur ato në maksimum.
 
Portokall


 
Ju jeni ai që mund të shijoni suksese të vogla. Motivimi juaj më i mirë është kuptimi se gjërat e mëdha fillojnë me hapa të vegjël. Kjo është arsyeja pse ju gjithmonë fokusoheni në detaje dhe nuk humbisni shansin për t'i përmirësuar ato.
 
E gjelbër


 
Zgjedhja e butonit të gjelbër tregon luftën tuaj të përhershme mes të qenit i lirë dhe i sigurt në të njëjtën kohë. Ju jeni ai që përpiqet të mbajë gjithmonë veten të ekuilibruar dhe të qetë, gjë që ju bën një shok, shoqërues dhe partner të mirë. Megjithatë, ka një gjë që duhet të mbani në mend: në kërkim të një ekuilibri, mund të harrosh gjërat që me të vërtetë rëndësi për ty.
 
Rozë


 
Periudha që po jetoni aktualisht është e mbushur me gjëra të mira dhe të këndshme dhe ju jeni shumë të vetëdijshëm për të. Lajm i mirë është se ju nuk merrni gjërat që vijnë tek ju për të dhënë dhe gëzojnë çdo moment, duke jetuar jetën tuaj të plotë. E vetmja gjë që duhet të mbani mend është që të qëndroni të niveluar dhe të mbani këmbët tuaja në tokë, përndryshe, mund të bëhet shumë e dhimbshme të zbresë më vonë.

Lejla

Zgjedhja e butonit lejla tregon se keni arritur vetë jetën që keni ëndërruar. Tani keni mjaft besim, vetëbesim në veten tuaj për të ndjekur të gjitha qëllimet dhe dëshirat që keni mbajtur brenda jush për aq kohë. Ju e dini se çfarë meritoni dhe përdorni këtë njohuri për fitimin tuaj pavarësisht se jeni një person shumë i ndjeshëm.

Blu

Zgjedhja e kësaj ngjyre është e gjitha për ekuilibrin e duhur. Ju e vlerësoni konceptin e jetesës në ekuilibër dhe e dini se sa e rëndësishme është në arritjen e qëllimeve. Ju jeni të vetëdijshëm se arritja e një ekuilibri të përjetshëm është e pamundur, por ju jeni duke bërë më të mirën tuaj për të mbajtur të gatshëm dhe të përbërë në jetën tuaj dhe në jetën e të dashurit tuaj.

Gri

Racionaliteti është emri juaj i dytë. Ti je ai që i mban këmbët në tokë dhe kokën e tyre të pastër. Kjo veçori mund t'ju bëjë të dukeni të ftohtë dhe të largët, por ata që me të vërtetë e di se ju e dini sa të ndjeshëm dhe të thjeshtë jeni