Kuriozitete / E Enjte 8 Nëntor 2018, 13:01

Test: Na trego i sati fëmijë je të të zbulojmë se çfarë të pret në dashuri

Natyrisht, personaliteti juaj shpesh është i lidhur me mënyrën në të cilën bashkëveproni me njerëzit rreth jush. Dhe sigurisht, shumë instinkte themelore që keni me ndërveprimin me njerëzit janë krijuar brenda shtëpisë tuaj dhe jetës familjare.

Pra, është më se normale të  mendosh që rendi yt i lindjes mund të ndikojë në mënyrën se si ti sillesh në dashuri dhe në marrëdhëniet me njerëzit. Nëse doni të dini se si do të duket jeta juaj sentimentale bazuar se i sati keni lindur në familje, atëherë vazhdoni të lexoni testin e mëposhtëm.

1. Fëmija i parë

Ju jeni një lider i vërtetë. Gjithmonë doni të krijoni kontroll të plotë në një marrëdhënie - dhe kjo për shkak se ju keni pasur gjithmonë  kontroll në  marrëdhëniet tuaja me vëllezërit. Ju gjithmonë dëshironi të mendoni për veten si dikush që është i urtë; dikush që ka të gjitha përgjigjet.

2. Fëmija i dytë

Ju keni pak natyrë rebele, megjithatë, jeni mjaft fleksibël dhe nuk e duroni dot vetminë. Ju nuk e merrni jetën shumë seriozisht, por gjithashtu nuk ju pëlqen sa herë që liria juaj është e kërcënuar. E urreni kur bëheni të ndiheni sikur po kontrolloheni ose manipuloheni. Ju e urreni ndjenjën e të qenit të prangosur dhe i lidhur me zinxhirë. Por  gjithashtu mund të jeni shumë të butë për aq kohë sa askush nuk ju trajton në mënyrë mospërfillëse.

3. Fëmija i tretë

Ju keni qenë gjithmonë qendra e vëmendjes në familje. Natyrisht, duke u rritur, prindërit tuaj gjithmonë ju kanë kontrolluar. Ata gjithnjë e më shumë janë kujdesën për ju më shumë se sa motrat e vëllezërve tuaj, sepse ju ishit ata që kishit nevojë për ndihmë më të madhe. Ti je më i riu. Ndonjëherë mund të jeni pak kokëfortë.  Në marrëdhënie, nuk ju pëlqen shumë të jeni nën kontroll; por gjithmonë doni të siguroheni që të gjitha pritjet tuaja janë duke u përmbushur.

4. Fëmijë i vetëm

Si një fëmijë i vetëm, ju keni dashur të mësoni si të jeni i pavarur. Keni pasur gjithmonë nevojë për të mësuar se si t'i bëni gjërat vetë, sepse nuk keni me të vërtetë vëllezër e motra ku mund të drejtoheni për këshilla ose ndihmë. Jeni të pjekur dhe keni tendencën për të marrë jetën shumë seriozisht. Ju jeni shumë të besueshëm dhe nuk keni probleme me marrjen e përgjegjësive në jetë - sidomos në një marrëdhënie.