Kuriozitete / E Enjte 1 Nëntor 2018, 13:01

Testi i dashurisë: Na tregoni se çfarë shihni në këto foto t’ju zbulojmë si silleni në një lidhje

Shumë studiuesit mendojnë se mënyra se si ne shohim se çfarë ndodh rreth nesh mund të na tregojë diçka për personalitetin tonë. Në këtë test të veçantë, do të shihni saktësisht se si ju i trajtoni çështjet e dashurisë.

Kush e di, ndoshta do të zbuloni  diçka që nuk e dinit për veten!

1. Një mace apo një mi?

Mace- Urime, duket se keni gjetur kombinimin e duhur!

Miun- duhet të gjeni një balancë në jetën tuaj dashurore.

2. Një fytyrë apo kërcimtarë?

Çift që kërcejnë dhe pemë- duhet të mësoni të shihni gjëra pozitive në çdo situatë

Një fytyrë me mustaqe- nuk besoni tek gjërat e sforcuara dhe doni të jeni të sigurt tek çdo hap që merrni.

3. Fytyrë të bardhë apo të zezë?

Një fytyrë të bardhë- jeni në një lidhje harmonike.

Fytyra e zezë- doni t’i shkoni gjer në fund diçkaje që nuk përfundoi ashtu siç ju donit. Doni drejtësi.

4. Kokë maceje apo qeni?

Mace- mjaft u stresuat për jetën tuaj personale.

Dashuria do të vijë t’ju gjejë vetë. Një qen- po prisni të duhurin, prandaj dhe nuk doni t’i nxitoni gjërat

5. Pulë apo fytyrë?

Pulë- mos kini frikë të tregoni dritën e vërtetë brenda jush

Fytyrë- keni një ide të qartë rreth asaj që po kërkoni.