Kuriozitete / E Enjte 25 Tetor 2018, 13:01

Testi që po çmend rrjetin: Po ju a i gjeni dot ndryshimet në këto foto brenda 1 sekonde?

Kujtesa dhe vizioni janë dy nga gjërat më të rëndësishme tek një njeri. Mirëpo njerëzit ndahen në dy kategori, personat që kanë një memorie fotografike dhe një shikim të mbrehtë që mbajnë mend edhe detajin më të vogël, dhe personat që nuk i vënë re detajet dhe si rrjedhojë kujtesa e tyre është e dobët.

Po ju cili nga këta njerëz jeni? Në testin e mëposhtëm do t’ju duhet të gjeni ndryshime në foto brenda një sekonde. A mund ta bëni?