Nga Bota / E Martë 23 Tetor 2018, 14:02

E mbani mend Himenan e 'Pasione të Fshehta'? Ja si duket ajo sot

Të gjithë e mbajnë mend telenovelën e famshme "Pasione të fshehta" që disa vite më parë ndiqej nga të gjithë shqiptarët. Tre motrat e pasura që ranë në dashuri me tre vëllezër që kishin ardhur në qytetin e tyre për tu hakmarrë për vdekjen e babait.

6 personazhet kryesore tërhoqën shumë vëmendjen e publikut dhe në ditët e sotme ata komentohen gjatë. Një nga aktoret kryesore ishte edhe aktorja kolumbiane Paola Rey, e cila luante rolin e Himenës. Përveç rolit të saj ajo tërhoqi vëmendjen dhe me format trupore dhe bukurin.

Tashmë Himena është 39 vjeç dhe ndonëse e madhe në moshë nuk ka ndryshuar shumë në pamje pasi vijon të mbetet po aq seksi. Ajo prej vitesh është martuar me aktorin Juan Carlos Vargas, me të cilin ka edhe dy djem.