Kuriozitete / E Martë 9 Tetor 2018, 17:05

Nuk dihej, por shenjat e gishtërinjve mund të zbulojnë sekretet tuaja të errëta

Shenjat e gishtërinjve janë në forma të ndryshme për çdo person. Mirëpo ndonëse nuk e kemi ditur më parë, shenjat e gishtërinjve mund të zbulojnë shumë për personalitetin, por gjithashtu edhe një të fshehtë të errët për ju.

Në figurën e mëposhtme mund të gjeni të gjithë format e shenjave të gishtërinjve, gjithçka që duhet të bëni është të gjeni shenjën që i përshtatet gishtit tuaj dhe më pas të lexoni kuptimin.

Harqe jo shumë të theksuar

Jeni përgjithësisht i përgjegjshëm dhe i rezervuar; punëtor, i mbyllur dhe me këmbë në tokë, sfidoni me drejtësi.

Harqe krijojnë një lloj piramide

Keni përgjithësisht personalitet bipolar. Nxeheni shpejt; jeni herë i mbyllur, herë shumë i shoqërueshëm; në varësi të humorit; jeni natyra që ju pëlqejnë sfidat; përgjithësisht tipa krijues.

Harqe të përthyer me një vijë në mes

Jeni përgjithësisht shumë ëndërrimtarë, të edukuar, të ëmbël, të qetë, ju pëlqen të ndiqni rrymën. Ndonjëherë, mund të jeni më të qetë se ç’duhet.

Harqe të lakuar

Jeni përgjithësisht shumë të pavarur. Inteligjentë dhe skeptikë ndaj gjithçkaje. Ju pëlqen të rebeloheni dhe nuk ua ndjen për mendimin e masës.

Harqe në formë rrathësh

Jeni përgjithësisht natyra shumë sfiduese. Ndonjëherë paksa egoist; ju pëlqen të krijoni një listë synimesh, dhe t’i arrini të gjitha. Nuk e duroni dot humbjen e kontrollit mbi jetën tuaj.

Harqe në formë spiraleje

Njerëzit me këtë formë të shenjave të gishtërinjve besohet se janë të pandalshëm. Jeni përgjithësisht shumë të motivuar, të vendosur dhe ambiciozë. Ju pëlqen të sfidoni.

Harqe në formë spiraleje të shtypur

Keni përgjithësisht tipin A të personalitetit. Ju pëlqen të konkurroni dhe shijoni shumë fitoren. Jeni detajistë, energjikë, dhe ndonjëherë të paqetë.
Jeni njerëz të dhembshur. Të aftë të bëni disa gjëra njëherësh dhe ta vini veten në vendin e tjetrit. Mund të jeni të turpshëm.

Në formë qerthulli

Jeni përgjithësisht mendjehapur. Keni aftësinë për t’i parë gjërat nga disa këndvështrime dhe për të komunikuar. Ju pëlqen jeta e planifikuar.

Harqe që krijojnë formën e syrit

Jeni përgjithësisht krijues. Artistë, lidera të lindur, thoni më shpesh ‘Unë ndjej’ sesa çdo frazë tjetër, por jeni lexues shumë të mirë të karaktereve të të tjerëve.

Harqe që krijojnë disa forma të ndryshme

Jeni më të veçantët. Shumë shprehës si natyrë, çka ndonjëherë mund t’ju hapë probleme, pasi e thoni gjithmonë mendimin tuaj. Drejtësia shoqërore është e rëndësishme për ju.