Nga Bota / E Mërkurë 26 Shtator 2018, 17:05

Nëna sakrifikoi veten duke dal çdo natë me meshkuj për para, arsyeja do t’ju prek

Në të gjithë mediat e huaja së fundmi një vëmendje të madhe ka marrë historia e 37 vjeçare, Kelly e cila është një nënë beqare që i çuditi të gjithë personat me gjestin e saj.

Siç raportojnë mediat e huaja, Kelly Popilek ka arritur të fitojë deri në 11, 200 duke dal çdo natë me meshkuj të ndryshëm. Sipas saj këtë veprim e ka bërë pasi I nevojiteshin lekë që të shkollonte të bijën.

11,000 eurot kanë shkuar të gjitha për shkollimin dhe blerjen e rrobave për vogëlushen e saj 10 vjeçare, Ariana.

Nëna nga Kalifornia ka rrëfyer se çdo natë del me meshkuj të cilët më pas e paguajnë për shoqërinë e saj. Me këtë dalje publike ajo ka dashur që ti jap kurajë edhe femrave të tjera që të bëjnë të njëjtën gjë nëse ndodhen në pozicionin e saj.

Kelly është u bë pjesë e faqes së internetit WhatsYourPrice për dy vjet – dhe ka fituar prej saj rreth 11,000 euro nga të huajt. Ajo është shprehur se nuk ka në plan të ndalojë këtë që po bën për sa kohë është në të mirë të së ardhmes së vajzës së saj.