Nga Bota / E Hënë 24 Shtator 2018, 16:04

Shokohet rrjeti, dalin sheshit problemet mendore të Princ William

Të gjithë mediat e huaja po diskutojnë së fundmi mbi deklaratën e fuqishme që Princ William bëri në një event, ku ka treguar mbi problemet e tij shëndetësore.

Ai ka qenë i pranishëm në prezantimin e një projekti për problemet e shëndetit mendor, ku ka mbajtur një fjalim frymëzues, duke treguar se edhe ai ka pasur një periudhë të errët në jetën e tij.

Princi ka treguar se ka vuajtur për një periudhë të gjatë nga problemet mendore, pas disa problemeve të vështirë që ka kaluar.

"Sheh vetëm gjëra të trishtuara çdo ditë, dhe mendon se jeta është kështu. Çdo ditë e merrni me dëshpërim, trishtim dhe dhimbje. Keni shumë tension dhe nuk keni mundësi ta shkarkoni atë nëse nuk jeni të kujdesshëm."- është shprehur ai.