Nga Shqipëria / E Martë 15 Gusht 2023, 15:03

'Mos më fol mua ashtu', Florian Marku godet rivalin në mes të intervistës

Boksieri shqiptar, Florian Marku do të përballet në ringun e boksit me Dylian Moran, më datën 2 shtator. Gjatë intervistës së djeshme e cila u zhvillua në Manchester, për t’u njohur me kundërshtarin ndodhi një incident i papritur.

Në momentin e intervistës së Markut, atij iu afrua boksieri Chris Kongo, i cili po e pengonte. Boksieri shqiptar i kërkoi largimin nga aty, por Kongo nuk e dëgjoi, madje e injoroi. Kjo gjë bëri që të nxehen gjakrat, ku Marku e shtyu dhe goditi Kongon. Situata u qetësua më pas, pas ndërhyrjes së personave që ishin aty pranë dhe Marku vijoi me intervistën.