Nga Shqipëria / E Hënë 14 Gusht 2023, 21:09

'A të mungon?', Egli flet për herë të parë për ndarjen nga Olsi Bylyku

Gjatë një bisede me ndjekësit e saj në Instagram, Egli është pyetur për ndarjen nga Olsi. “A të mungon?”, ishte pyetja e ndjekësit, për të cilën Egli është ndalur dhe ka folur gjatë.

Ajo është shprehur se i ka mbetur një boshllëk nga largimi i Olsit, ndërsa shtoi: “Unë kam zgjedhur të fal, të hesht, të eci dhe të them faleminderit për të gjithë ditët e mira”

“Lidhja më e fortë që ka krijuar Zoti! 5 vite të mbushura me këtë lidhje. Sigurisht që kur dikush largohet, le një vend bosh. Dhe çdo njeri që percepton, arsyeton (jo të gjithë e kanë aftësinë) është i detyruar ta ndjejë bëshllëkun e atij vendi gjithmonë. Koha e mbush shpirtin tonë me gjëra të tjera e mungesa venitet, sepse jeta vazhdon. Ama vendi mbetet bosh”, shkruan Egli në reagimin e saj.

Story i ruajtur nga Albeu