Nga Shqipëria / E Enjte 25 Maj 2023, 23:11

'Jam gej dhe jam krenar', Grenell flet pa dorashka

Drejtori i inteligjencës së Donald Trump, Richard Grenell ka treguar më shumë mbi jetën e tij mbrëmjen e sotme në “Top Story”. Në lidhje me vizitat e tij në Ballkan dhe Shqipëri, ai u shpreh se e shijon shumë kohën këtu madje bregdetin e vendit tonë ua sugjeron shumë njerëzve.

Grenell foli pa dorashka në lidhje me pëlqimet e tij seksuale, ku tha se është krenar që është homoseksual. Teksa shumë njerëz habiten që një konservator mund të jetë homoseksual, Grenell tha se për të qenë gej duhet të jesh patjetër konservator e të kesh në qendër veten dhe jo të tjerët.

"Së pari meqë e përmendet Ballkanin që është i vogël, për mua është shumë i madh, ka kaq shumë ndikim në botë. Dua shumë çdo vizitë që bëj këtu, dua ta shikoj të realizuar të shpërthejë me mundësitë e punës. Unë gjithmonë them shkoni në Shqipëri në bregdetin e Shqipërisë është fenomenal. Unë besoj tek kjo gjë. Unë jam gej, janë shumë krenar që jam gej dhe shumë njerëz thonë si mund të jesh gej dhe konservator në të njëjtën kohë. Unë them se nëse je gej duhet të jesh patjetër konservator se një konservator thotë unë jam i zoti i vetes dhe jo qeveria, fuqizohet individi. Ne nuk kemi programe që drejtohen nga qeveria, ne besojmë tek fuqia e individit, të vendosë vetë se çfarë të bëje me jetën e vetë. Nëse doni që ky rajon të lulëzojë e të rinjtë mos të ikin jashtë, nëse doni që rrisni familjen në këtë vend kaq të bukur fuqizoni njerëzit dhe hiqeni qeverinë nga jeta individuale",tha Grenell.