Nga Shqipëria / E Enjte 25 Maj 2023, 15:03

Kapen mat Nita Latifi dhe Shpat Kërleshi

Dy ish-banorët e BBV2 Nita Latifi dhe Shpat Kërleshi janë fotografuar së fundmi teksa dilnin nga një kafene së bashku.

Mesa duket romanca që pritej të zhvillohej brenda shtëpisë po ndodh jashtë.

Nuk dihet përse janë takuar apo nëse ka ndonjë rikthim në lidhjen e tyre, por video po bën xhiron e rrjetit. 

Kujtojmë që Nita e pranoi vetë brenda shtëpisë së Big Brother që dikur kishte dalë me Shpatin, por ai raport ishte mbyllur shumë kohë më parë.

@welcome_to_albania_2

Nitushi dhe Shpatushi????????

? ????? ?????? - ALEX&RUS