Nga Shqipëria / E Mërkurë 24 Maj 2023, 21:09

Habit Dea Mishel: Pas daljes nga “BBV”, asnjë mashkull nuk më ka ngacmuar apo flirtuar me mua

Dea Mishel ka treguar e ftuar në ‘Wake up’ se pasi ka dalë nga shtëpia e "Big Brother VIP" asnjë mashkull nuk e ka ngacmuar apo ka flirtuar më të dhe nuk e kupton arsyen pse.

Dea Mishel: Tani që jam jashtë nuk më shkruan askush. Mendoni ju që del nga “Big Brother” dhe fillojnë djemtë të flasin dhe të dërgojnë mesazhe ose ku di unë, jo fare. Djemtë që mund të më flasin apo të më shkruajnë, më shkruajnë në një mënyrë shumë serioze, “bravo, përgëzime për rrugëtimin tënd’. Nuk flirton askush, edhe në rrugë kur më shohin më thonë “bravo, je gocë e fortë”.

Blendi Salaj: Çfarë ka ndodhur, mendon se meshkujt nuk dinë të ‘gjuajnë’ më dhe nuk kanë vetëbesimin të shkojnë tek një vajzë dhe t’i thonë një fjalë?

Dea Mishel: Po nuk e di sinqerisht.