Nga Shqipëria / E Shtunë 1 Prill 2023, 16:04

'Shumë gjëra të fshehta do zbulohen', Meri paralajmëron këto shenja horoskopi

Astrologe Meri Shehu thotë se në fillim të muajit prill do zbulohen shumë gjëra të fshehta që do lënë shenjë të fortë.  

Shenjat që do ndikohen janë Akrepët, Binjakët, Ujorët, Demët dhe Luanët e Virgjëreshët.

"Muaji fillon me Merkurin ne Dem duke vajtur te kundershtohet me Plutonin ne Ujor! Ky kombinim tregon se shume gjera te fshehta do zbulohen keto dite qe do lene shume shenje te forte sidomos tek Akrepët, Binjakët, Ujorët, Demët dhe Luanët e Virgjëreshët", thotë Meri.