Nga Shqipëria / E Premte 31 Mars 2023, 19:07

'Kam përgatitur spektakël për këtë muaj', Olta: Do e bëj Luizin që të mos çohet nga krevati

Banorët e “Big Brother VIP” po kalojnë muajin e fundit brenda shtëpisë, teksa loja mes tyre bëhet gjithnjë e më e fortë. Duke folur me Qetësorin, Olta tha se ka përgatitur shumë strategji të forta për këto ditë të mbetura, ndërsa një “kërcënim” e kishte dhe për “rivalin” e saj më të madh, Luizin.

Ajo tha se do e bëjë “që të mos çohet nga krevati”, por deri më tani nuk i është përkushtuar kësaj gjëje.

“Spektakël kisha përgatitur për këtë muaj. Nuk di çkam përgatitur. E kam filluar që sot. Unë e bëj atë që të mos çohet nga krefati po nuk i jam futur”- tha Olta.