Nga Shqipëria / E Shtunë 18 Mars 2023, 17:05

A e mbani mend Paolën? Shikoni sa shumë është rritur

Me siguri të gjithë e mbani mend Paolën, vajzën e vogël me një zë të ëmbël që spikati në "Kurthin e Piter Pan". Kanë kaluar 4 vite nga pjesëmarrja e saj në program dhe Paola është rritur. 

Ajo ishte e pranishme këtë të premte në "Kurthin e Piter Pan". Paola kishte mësuar t’i binte pianos dhe dhuroi për publikun një “shfaqje” të shkurtër.

“Më keni munguar shumë”, tha ajo.