Nga Shqipëria / E Diel 12 Mars 2023, 09:09

Votoni/ Kë doni të largoni të martën nga 'Big Brother VIP'?

Armaldo, Dea, Nita, Antoneta, Qetsori, Sabiani dhe Fotini janë në nominim. Njëri prej tyre do të lërë shtëpinë të martën. Votoni në sondazhin e mëposhtëm se kë doni të largoni. 

Poll