Nga Shqipëria / E Hënë 30 Janar 2023, 18:06

Olta-Luizit: Jepi gojës se i ke shpatullat e ngrohta, ke miq

Olta dhe Luizi e kanë nisur ditën me debate të forta me njëri-tjetrin. Olta e ka akuzuar Luizin se ka miq prandaj nuk e nxjerrin nga "Big Brother VIP".

Debati mes tyre:

Olta: Thirri shokët e tu të sjellin një dron

Luizi: Shokët e mi shoqen tënde e bëjnë për çdo mëngjes

Olta: Ça ishte kjo që the? 

Luizi: Shoqen tënde e bëj për çdo mëngjes

Olta: Cila është shoqja ime? 

Luizi: Modelin tënd e bëj për çdo mëngjes

Olta: E ke idenë ça nxorre nga goja? 

Luizi: Po

Olta: Ti prapë i palagur do dalësh. Ti këtu thua vetëm llume dhe ti del i palagur. Sa të kesh miq, i ke shpatullat e ngrohta vazhdo jepi gojës. Jepi me këto batuta të shëmtuara, seksiste.