Nga Shqipëria / E Hënë 30 Janar 2023, 17:05

Votoni/ Bjordi, Tea, Efi apo Armaldo, kush doni të largohet të martën nga BBV?

Të nominuarit e kësaj jave në Big Brother VIP janë Bjordi, Tea, Efi dhe Armaldo. Cili është banori që do donit të largohet të martën? 

Votoni në sondazhin e mëposhtëm:

Poll