Nga Shqipëria / E Mërkurë 18 Janar 2023, 02:02

'Ishte me humor', Amos flet pas deklaratës që bëri bujë: Luizin do ta çoja në mal, do ta zhvishja...

Pak ditë më parë bëri bujë një deklaratë e Amosit, i cili gjatë një bisede me banorët, tregoi se çfarë do i bënte Luizit po të ishte jashtë. "Jo, nuk do ta vrisja. E di unë se çfarë do t’i bëja, atë që meriton. Do ta çoja në mal, do ta zhvishja lakuriq, do ta xhiroja, do t’i thoja kërko falje. Pastaj shikoje ti, i jep më gojës…", tha ai.

Gjatë spektaklit të martën, Amos u shpreh se e gjitha ishte në nota humori dhe ishte nxjerrë jashtë kontekstit.

"Është nxjerrë jashtë kontekstit. Ka dhe nota humori brenda. Kishte momente që qeshja. Ishte në kontekstin e humorit", tha Amos.