Këshilla / E Hënë 8 Janar 2018, 17:05

Kërkoni punë? Norvegjia kërkon punëtorë në këto fusha, paga do t’ju habisë

Shumë shqiptar vitet e fundit kërkojnë që të largohen nga Shqipëria për një punë  në vendet perëndimore. Nga  pamundësia për të bërë dokumentat shumica ikin në mënyrë ilegale, e madje atje punojnë në punë të zezë.

Por tashmë ka një mundësi shumë të mirë për të gjithë ata që duan të punojnë e të fitojnë një shumë  të madhe në Norvegji.

Norvegjia duket se kërkon fuqi punëtore në disa fusha të rëndësishme punësimi dhe ofron një pagesë shumë të mirë për të interesuarit.

Paga varion nga 4 mijë e 500 euro në muaj, ndërsa profesionet që janë më shumë të kërkuara përfshijë inxhinierë, mësues (sidomos ata të shkencave natyrore), mjekë dhe infermierë, shoferë autobusash, kuzhinierë dhe kamerierë.

Norvegjia mbahet si një nga vendet që ofron kushte shume të mira punësimi dhe jetese, sigurisht që kjo mundësi duhet shfrytëzuar.

Më poshtë mund të aplikoni:

https://www.nav.no/workinnorway/en/Home