Nga Shqipëria / E Mërkurë 23 Nëntor 2022, 16:04

Gazetari: Në Shqipëri ka një problem të madh, vajzat martohen ende pa hequr virgjërinë

Tema e tradhtisë hapi debate “të nxehta” këtë të mërkurë në emisionin “Shije Shtëpie”, në Tv Klan. Gazetari Ronaldo Sharka është shprehur se në Shqipëri një problem shumë i madh që sjell tradhtinë është martesa në moshë të vogël. Sipas tij vajzat martohen pa  hequr ende virgjërinë dhe sipas tij nuk ka asgjë të keqe që ato të eksperimentojnë seksualisht edhe me meshkuj të tjerë.

Ronaldo Sharka: Në Shqipëri ka një problem shumë të madh që njerëzit martohen herët, të mos flasim për Tiranën, të shkojmë jashtë Tiranës, se shumica e atyre që na ndjekin janë jashtë Tiranës, nëpër fshatra apo kudo tjetër. Martohen shumë herët. Unë di vajza që nëpër fshatra martohen ende pa hequr virgjërinë e tyre. Nuk kanë eksperimentuar fare me trupin e tyre seksualisht.