Nga Shqipëria / E Mërkurë 21 Shtator 2022, 22:10

'Do t'i nxjerr të gjitha për ty', sherr mes Xhenit dhe Edës: Pusho o idiote, debile

Dy konkurrentet e "Përputhen", Xheni dhe Eda janë përplasur keq me njëra-tjetrën gjatë puntatës së sotme. Eda ka deklaruar se ka disa informacione për Xhenin dhe kjo e fundit tha se do e ndjekë në rrugë ligjore çështjen pasi sipas saj Eda e ka akuzuar pa të drejtë.

Eda: Kujdes me mua se t’i nxjerr të gjitha. Kam informacione për ty

Xheni: Pusho moj pusho. Pusho o idiote, debile

Eda: Kjo është Xheni të dashur miq

Xheni; Tregoji pra informacionet, tregoji, jepi hajde

Eda: Do i tregoj të gjitha

Xheni: Po t’pres

Eda: E di shumë mirë ti ça di unë për ty, do i shpërndaj t’gjitha, do i tregoj produksionit

Xheni: Unë s’e di fare ça di ti për mua, mezi pres t’i dëgjoj. Do të pres të flasësh ose do ta ndjek në rrugë ligjore.