Nga Shqipëria / E Premte 16 Shtator 2022, 09:09

'Edhe 100 kryetari ynë', Rama uron Nanon për ditëlindje në mënyrë të veçantë

Ish-kryeministri i vendit, Fatos Nano feston sot 70-vjetorin e ditës së lindjes. Kryeministri Edi Rama ka uruar në mënyrën më të veçantë ish-liderin e së majtës. Rama shkruan se familja politike e PS-së do të ketë gjithmonë nevojë për këshillat e Nanos.

Rama: “Edhe 100 kryetari ynë dhe vetëm përpara, me shëndet, humor e harmoni në familjen tënde, po edhe me punë të mira e të tjera fitore në këtë familjen e përbashkët politike, që do të ketë gjithnjë nevojë për mbështetjen e këshillat e tua.”