Nga Shqipëria / E Martë 9 Gusht 2022, 00:12

Rozana Radi tregon arsyen pse nuk do të bëjë kurrë botox

Rozana Radi ka realizuar një intervistë virtuale me ndjekësit, ku ka treguar se si ia doli që të humbte peshë duke ndjekur një regjim strikt dhe duke edukuar veten me të ushqyerit shëndetshëm. Sa i përket kujdesit ndaj lëkurës, ajo thekson se nuk do të provonte kurrë botox.

“Një aktore në profesion nuk duhet të përdorë Botox për mendimin tim, sepse i ikën mimika dhe do ishte e vdekur në portret kur interpreton. Nëse ngrej vetullat efekti është ky në foto”, shkruan Rozana.