Nga Shqipëria / E Enjte 4 Gusht 2022, 21:09

Sheila Haxhiraj bën deklaratën e papritur për Noizyn: Jemi më shumë se miq

Sheila Haxhiraj ka bërë një bisedë virtuale me ndjekësit dhe ka marrë vëmendjen e të gjithëve me një deklaratë për Noizyn.

Një ndër ndjekësit e ka pyetur rreth raporteve me reperin, duke i thënë se në të shkuarën kanë qenë miq. Ndërkohë Sheila është përgjigjur se tani janë më shumë se miq, duke i konfuzuar të gjithë.

“Po me Noizyn si i keni marrëdhëniet më përpara keni qenë miq jeni më…”, i ka shkruar ndjekësi.

"Më shumë se miq", i është përgjigjur këngëtarja.