Këshilla / E Hënë 18 Dhjetor 2017, 17:05

5 modelet e flokëve që ju bëjnë të dukeni 10 vite më të reja

Flokët janë një nga gjërat më karakteristike tek njeriu dhe sidomos në pamjen e një femre prandaj ju duhet të tregoni gjithmonë kujdes për modelin e tyre. Pak më poshtë ju prezantojmë me disa nga modelet më in të momentit që do u bëjnë të dukeni 10 vite më të reja

Bob me gjatësi deri tek mjekra

Baluket e drejta

Ndarja me vijë anësore të thellë

Bob i gjatë-Lob

Të prera drejt