Nga Shqipëria / E Enjte 23 Qershor 2022, 18:06

Bojken Lako flet për lidhjen e re: Ndihem mirë dhe...

Bojken Lako i ftuar në "Wake up" është pyetur për foton që publikoi pak kohë më parë ku shfaqej me një vajzë. Bojkeni tha se e bëri për të “promovuar festivalin”, por më tej shprehu se fakti që ai e ka postuar atë foto në faqen e tij personale do të thotë që “është diçka e mirë”

Artisti nuk dha asnjë informacion se kush është vajza në fjalë dhe nëse është figurë publike apo jo.

“Po shiko tani desha të promovoj festivalin. Nuk kam dëshirë të flas shumë sepse këstu është si të thush maja e shpërndarjes së thashethemit dhe të lajmit. Deri sa kam vënë diçka në faqen time personale normalisht ka diçka shumë të mirë që ndihem mirë edhe...", tha ai.