Nga Shqipëria / E Mërkurë 22 Qershor 2022, 23:11

Monika Lubonja pyet Aurela Gaçen nëse e fal tradhtinë, ja si përgjigjet ajo

Këngëtarja e famshme shqiptare Aurela Gaçe është shprehur e prerë kundër tradhtisë mbrëmjen e sotme në “Goca dhe Gra”. E pyetur nëse e fal tradhtinë ajo u shpreh në mënyrë kategorike jo duke shtuar se personi tjetër duhet të mbledhë mendjen e të mos bëje gabime të tilla.

Monika Lubonja: A e fal tradhtinë?

Aurela Gaçe: Jo

Monika Lubonja: Je e sigurt edhe për një njeri që e do shumë?

Aurela Gaçe: Ai njeriu ta mbledhë mendjen. Unë nuk e kisha menduar ndonjëherë, tani që më fute në mendime do të përgjigjem një herë tjetër.