Nga Shqipëria / E Shtunë 14 Maj 2022, 23:11

Donaldi

Në puntatën e fundit të "Më lër të flas" vëllezërit Veshaj ironizuan fenomenin "Dubai Porta Potty", ku vajza të famshme shkojnë në Dubai dhe përdoren si “tualete humane". Në këmbim të pagesës ato lejojnë që persona të tjerë te kryejnë “nevojat personale” mbi to. 

Për të gjithë ju që e humbët, Donaldi hodhi një goxha thumb për këngëtaren Beatrix Ramosaj, e cila shkoi në Dubai kur ai ndodhej në Big Brother VIP.