Nga Shqipëria / E Shtunë 14 Maj 2022, 10:10

'Shkoja me femra te tjera, luaja bixhoz', Endri Prifti zbulon si e transformoi ndarja nga gruaja

Në intervistën e fundit për moderatoren Ester Bylyku i ftuar në "Glamour zone" Endri Prifi, rrëfeu për herë të parë momentet e tij më të vështira pas ndarjes.

Ester Bylyku: Si e kalon një mashkull i dashuruar brengën e ndarjes?

Endri Prifti: Një pyetje me vend kjo. Prandaj ne bëjmë ato aventura që s'duhet t`i bëjmë, që e ekzagjerojmë. E kalon duke pirë alkool, duke abuzuar me gjëra të tjera, duke luajtur bixhoz, duke vuajtur me veten, duke shkuar me femra të tjera kot. Dhe prapë brenga nuk kalon, do vite që të kalojë ajo.