Nga Shqipëria / E Premte 13 Maj 2022, 22:10

Dorë për dore, Rrushja dhe Laureta dalin beqare nga ‘Përputhen’

Sot ishte puntata e fundit e “Përputhen” ku dy motrat, Laureta dhe Rrushja, dolën beqare nga programi.

“Nuk do dilni sot me një djalë, por do dilni përdore me njëra-tjetrën. Kënaqësi është dhe kjo”, iu tha Bora Zemani.

Dy vajzat nuk i kursyen falenderimet për produksionin, për moderatoren dhe opinionistin.