Nga Shqipëria / E Premte 13 Maj 2022, 16:04

'Do bëhem skllavi yt, të ha feçet', Zhaklina tregon propozimin më të çuditshëm

E ftuar në D-Night në Rtv Ora Zhaklin Lekatari, një personazh shumë i hapur në mendime dhe veprime, foli edhe për një propozim të çuditshëm që i kishte ardhur.

“Dua të bëhem skllavi yt, të të bëj punët e shtëpisë e të të ha feçet e në fund të të paguaj edhe 1000 euro” ky qenka propozimi më i çuditshëm që ka marrë ndonjëhere Lekatari.

Dajana: Propozimi më i çuditshëm seksual që ke marrë?

Zhaklin: Një propozim për t’u bërë skllav i imi, për të më larë xhamat për të më bërë punët e shtëpisë dhe për të më ngrënë feçet dhe për të gjitha këto dukë më paguar 1000 euro.

Dajana: Epo është ai tipi që iu shkruan të gjithëve…
Zhaklin: Ka një grup vajzash që duan t’a ndajnë dhe kërkojnë 200 euro për disa vedrata që kanë në shtëpitë e tyre dhe për punë shtëpie kryesisht.
Dajana: {bën shaka dhe qesh } Jo 1000 euro nuk dua…t’a rrisi ai t’a bëjë 10 000 euro më vjen keq …po rri afër nesh