Nga Shqipëria / E Enjte 13 Janar 2022, 20:08

Mikela nuk mban më, çohet dhe godet me shuplakë Erionin

Pasi u transmetuan pamjet e nxehta të Anës dhe Erionit në prapaskenë, ku dukeshin sikur po bëheshin gati për të shkëmbyer puthje, Mikela u acarua shumë.

Sapo do të fillonte takimi 4 minutësh i Anës me Erionin për të sqaruar afrimitetin, Mikela u ngrit në këmbë.

Para se të linte studion, Mikela e goditi me shuplakë dhe ia la mikrofonin aty.

Për disa caste, Erioni nuk reagoi por Ana e nxiti që t'i shkonte mbrapa për ta qetësuar për hir të afrimitetit që kanë pasur.