Nga Shqipëria / E Enjte 13 Janar 2022, 14:02

‘Mendo-Ndrysho-Fito’ vjen në Tiranë, ja në cilat data mund ta ndiqni

Ermal Mamaqi do të mbajë trajnimin e tij të rradhës në datat 22 dhe 23 Janar. Ky trajnim do të zhvillohet në Prishtinë në Klan Arena.


Njoftimin e ka bërë të ditur Ermali me anë të një postimi në rrjete sociale. Trajnimi “Mendo-Ndrysho-Fito” i ndihmon pjesëmarrësit të jenë më energjikë, më të motivuar dhe më produktiv për të arritur qëllimin e tyre në jetë.


Gjatë këtij trajnimi dy ditor Ermali do të ndajë disa teknika që kanë përmirësuar jetën e tij, të cilat mund t’i përdorni dhe ju.
Për t’u regjistruar klikoni në linkun e mëposhtëm: