Nga Shqipëria / E Shtunë 4 Dhjetor 2021, 14:02

Habit gazetari shqiptar: Doja të isha femër që të ndjeja dhimbjen e menstruacioneve

Gazetari i njohur Milaim Zeka ishte i ftuar në “Goca dhe Gra” në Top Channel. Në fillim të intervistës Milaimi ka rrëfyer se është rritur me 5 motra në shtëpi dhe nisur nga kjo ëndrra e adoleshencës ka qenë që të ishte femër.

E dini pse? Sepse dëshironte të provonte ndjesinë e menstruacioneve.

“Teksa shihja motrat e mia më të mëdha që vuanin, isha kurioz të provoja dhimbjen e menstruacioneve dhe kjo ka qenë ëndrra ime më e madhe që të isha femër, dy ëndrrat e tjera më mirë nuk po ua tregoj farë”, ka thënë ai duke qeshur.