Nga Shqipëria / E Hënë 25 Tetor 2021, 23:11

Një zarf i bardhë në shtëpi, ja çfarë duhet të bëjnë banorët e BBV

Në shtëpinë e “Big Brother VIP” ka mbërritur një zarf i bardhë, i cili është hapur dhe lexuar nga Arjola.

Në zarf thuhet se banorët duhet të organizojnë një dasmë të Shqipërisë së Veriut dhe duhet t’i ndajnë vetë rolet.

“Banorë, vëllai i madh dëshiron t’ju japë mundësinë të organizoni një dasmë tradicionale të Shqipërisë së Veriut. Duhet të ndani vetë se cili do të jetë nusja dhe dhëndri, prindërit e nuses, kryetarja e bashkisë. Keni pak kohë për të ndalë rolet. Vëllai i madh do t’ju ndihmojë me detajet, veshjet e të gjitha. Posaçërisht për ju do të performojë Bujar Qamili. Nusja dhe dhëndri duhet të shkruajnë betimet që do i thonë nuses”, shkruhet në zarf.