Nga Shqipëria / E Mërkurë 13 Tetor 2021, 10:10

Gjendet një grua e mbytur në Vlorë

Një person, që paraprakisht dyshohet se është grua është gjetur e mbytur mëngjesin e sotëm në zonën e molit të petroliferës në Vlorë. Rasti është evidentuar nga peshkatarë të zonës, të cilët kanë njoftuar policinë.

Trupi i pajetë, i dekompozuar ende nuk dihet kujt i përket dhe sa kohë ka që është mbytur, dyshohet se është rreth 50-vjeç.

Mjekësia ligjore ka nisur procedurat në bashkëpunim me policinë dhe prokurorinë.

Burimi: abc