Nga Shqipëria / E Martë 28 Shtator 2021, 19:07

Bruno i bën dhuratën e çuditshme Alvisës, plas debati: Doje ta kapje në...

Bruno i ka dhuruar disa kristale për të larguar energjitë e këqija Alvisës pas debatit në studio. Provokimet në takimin mes tyre kanë nxitur debat në studio mes Mikelës dhe Adës.

Ada dhe Mikela kanë kritikuar takimin e Brunos dhe Alvisës, ndërsa djali i ka ironizuar.

Bruno: Në fillim kam pas pëlqim për Alvisën qëkur hyra. E prisja zgjedhjen e Alvisës, nuk ndodhi dhe më pas ne u njohëm me persona të tjerë.

Mikela: Ishin dy fëmijë që po luanin aty

Mikela: Doje të kapje në vende të tjera edhe ktej doje të puthje.

Mikela: S’të ka lënë njeri të të prekte se dëshira jote ishte yhyy.

Ada: Ça emocionesh ke pasur për ne?

Bruno: S’kam pasur aspak marrëdhënie vëlla-motër.