Nga Shqipëria / E Mërkurë 21 Korrik 2021, 13:01

'Nuk dua burrë', Hygerta Sako nxehet me gazetarin

Hygerta Sako, moderatorja e emsioneve sportive ishte e ftuar së fundmi në në një intervistë në "Ora Verore". Moderatorja tregoi se po shijon pushimet me vajzën dhe nënë e saj.

E pyetur nga gazetari, Hygerta tha se nuk është e dashuruar dhe theksoi: "Se më ka dal nami që dua burrë. Nuk dua burrë, nuk dua askënd".

Hygerta Sako:Unë po i kaloj pushimet me vajzën dhe me nënë time. Nuk më rreh zemra për askënd në Vlorë. Më rreh zemra vetëm për Vlorën. E dua shumë Vlorën, rrënjët e mia janë në Vlorë. Nuk kam askënd që më rreh zemra. Se më ka dal nami që dua burrë. Nuk dua burrë, nuk dua askënd.