Nga Shqipëria / E Enjte 10 Qershor 2021, 13:01

Bebe Rexha thotë diçka për shqiptarët dhe të gjithë gjejmë veten

Bebe Rexha shpërndan herë pas here mesazhe e postime për shqiptarët në Instagram, por këtë herë plot humor ka thënë një të vërtetë, me të cilën me siguri shumë nga ndjekësit e saj kanë gjetur veten.

Bebe ka shpërndarë një postim ku thuhet është rritur nga një familje shqiptare prandaj ia del me çdo gjë.

“Do të vendos në rezyme ‘Jam rritur në një familje shqiptare’, në mënyrë që ata të dinë se unë mund të përballoj çdo gjë", shkruhet në postim.