Nga Shqipëria / E Premte 7 Maj 2021, 18:06

Viktima më e re në Kosovë, 1 vjeçari humb jetën nga Koronavirusi

Gjatë 24 orëve të fundit në Kosovë kanë humbur jetën 4 qytetarë, mes tyre një 1-vjeçar nga Prishtina.

1 vjeçari është viktima më e re nga Koronavirusi në Kosovë. Vogëlushi ishte konfirmuar me Covid-19 me datë 5 Maj. Pavarësisht kujdesit mjekësor, ai nuk ka mundur ta fitojë betejën me këtë sëmundje.

Nuk dihet ende nëse 1 vjeçari kishte sëmundje të tjera bashkëshoqëruse.

3 viktimat e tjera janë: një 78 vjeçar nga Ferizaj, një 67 vjeçar nga Mitrovica dhe një 42 vjeçar nga Podujeva.