Nga Shqipëria / E Shtunë 1 Maj 2021, 08:08

Rekord i votave të pavlefshme, ky është qarku që gaboi më shumë

Si asnjëherë më parë në Shqipëri, 83024 fletë votimi dolën të pavlefshme në zgjedhjet e 25 Prillit. Një ndër arsyet ishte mungesa e informimit te qytetarët për mënyrën se si duhet votuar.

Vendin e parë për numrin më të madh të votave të pavlefshme e mban Tirana me 18422, ndërsa numrin më të ulët e kanë Kukësi dhe Gjirokastra.

Shkodër

Vota të pavlefshme        6114

Kukës

Vota të pavlefshme        2188

Lezhë

Vota të pavlefshme        4730

Dibër

Vota të pavlefshme        4686

Durrës

Vota të pavlefshme        7808

Tiranë

Vota të pavlefshme        18422

Elbasan

Vota të pavlefshme        9771

Fier

Vota të pavlefshme        9375

Berat

Vota të pavlefshme        5292

Korçë

Vota të pavlefshme        7375

Vlorë

Vota të pavlefshme        4730

Gjirokastër

Vota të pavlefshme        2317

Burimi: "Abc News"