Nga Shqipëria / E Martë 27 Prill 2021, 09:09

Shembull qytetarie: Kandidatet e PS dhe PD përqafohen pas përfundimit të numërimit të votave

Kandidatet e Partisë Socialiste dhe Partisë Demokratike në Sarandë kanë dhënë një shembull qytetarie.

Anila Denaj, e cila është edhe ministre e Financave, është përqafuar dhe përshëndetur me rivalen e saj demokrate Ina Zhupa.

 

Sipas të dhënave të Komisionit Qëndror të Zgjedhjeve, në Sarandë PS ka marrë 52.51% të votave dhe PD 33.89% të votave.