Nga Shqipëria / E Enjte 8 Prill 2021, 19:07

Murati harron Sindin, zhvesh Olën dhe i jep puthjen e parë

Ola dhe Murati kanë zhvilluar takimin e tyre të parë, i cili u transmetua në puntatën e sotme. Ata u panë shumë të afërt në një drekë romantike me qirinj. Gjatë bisedës, Murati iu afrua Olës duke i hequr xhaketën dhe më pas i dha një puthje në qafë.

Ola: Nuk kam parë ndonjë kimi të madhe mes teje dhe Sindit. Nuk ka pasur afrimitet mes jush?

Murati: Mendon se mund të kesh ndonjë pëlqim tjetër?

Ola: Jam e sigurt.

Murati:Mos më thuaj pastaj mund të dalësh me të tjerë.

Ola: Si u ndjeve kur deklarova për pëlqimin për ty?

Murati: U habita dhe u kënaqa pak se pashë një gocë të bukur.

Ola: Më kujtohet kur erdhe dhe the kam ardhur vetëm për ty.

Murati: Po. Jam shumë xheloz.

Ola: Do ta shohësh veshjen time?

Murati: Po. Me gjithë qejf.