Nga Shqipëria / E Enjte 8 Prill 2021, 11:11

U shfaqën si armike në ekran, por Ola dhe Jasmina jetojnë bashkë? Dy vajzat kapen mat

Pak kohë më parë një vajzë e re, e quajtur Gladiola Zenelaj, hyri në “Përputhen”. Ajo dhe Jasmina thumbuan menjëherë njëra-tjetrën, duke zbuluar se më parë kishin qenë shoqe me njëra-tjetrën.

“Kam 2 vjet që më ka bekuar Zoti ta kem larg, por na bashkoi programi”, u shpreh Jasmina.

Vajzat sillen si “armike”, madje kanë shprehur pëlqimin për të njëjtin djalë (Andin), por gjejeni çfarë? Burime për “Dritare.net” kanë bërë të ditur se Ola dhe Jasmina jetojnë me një banesë.

“Dritare.net” ka publikuar një video, në të cilën dy vajzat janë filmuar teksa dalin nga hyrja e pallatit për të marrë një porosi.

Videoja: