Nga Shqipëria / E Mërkurë 7 Prill 2021, 20:08

Shkoi në Sarandë me Atdheun? Reagon për herë të parë Antonela

Ditën e djeshme kudo në rrjet u përfol se Atdheu dhe Antonela kanë shkuar bashkë në Sarandë. Shkak për këto aludime u bënë postimet nga i njëjti vend në rrjete sociale.

Ditën e sotme Blerimi i kërkoi shpjegime Antonelës për këtë udhëtim. Konkurrentja reagoi për herë të parë duke e mohuar. Ajo tha se ka shkuar në Sarandë me familjen, jo me Atdheun.

“Unë isha me familjen time në Sarandë dhe ti nuk mund të më kërkosh mua llogari se nuk jam gruaja jote. Kam shkuar për punët e mia në Sarandë", tha Antonela.